Težine deke za odrasle s anksioznošću

Težine deke za odrasle s anksioznošću

Opis proizvoda: Ovo utešteno ćebe posebno je dizajnirano za bolji i brži san. Odevač bi mogao smanjiti stresnu anksioznost opuštajući mišiće živčani sistem. Povećava nivo serotonina i melatonina i smanjuje nivo kortizola - poboljšavajući vaše raspoloženje i promičući miran san na ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

teške ćebad za odrasle s anksioznošću

Opis proizvoda:

Ovo vagano ćebe posebno je dizajnirano za dublji i brži san. Odevač bi mogao smanjiti stresnu anksioznost opuštajući mišiće živčani sistem. Povećava nivo serotonina i melatonina i smanjuje nivo kortizola - poboljšavajući vaše raspoloženje i istovremeno potiče miran san.
Dizajn dezena gravitacije koji iznosi oko 10% vaše telesne težine pomaže opuštanju živčanog sistema simulirajući osjećaj zadržavanja ili zagrljaja. Težine ćebadi trebaju biti oko 10% vaše tjelesne težine, zbog čega nudimo 15, Opcije od 20 i 25 funti. Odaberite svoje postavke (preporučeno na osnovu težine).
Gravity Blanket ponderiran je plastični pelet visoke gustoće. Materijal nema miris, netoksičan je i ne sadrži hranu, što ga čini savršeno prikladnim za upotrebu u pokrivaču te kućnim ljubimcima i djeci prilagođenima. Ponderisani pokrivač unutarnjeg sloja izrađen je od 100% pamučnog visokokvalitetnog materijala s obje strane. Ovi peleti veličine pijeska su gusti za dodavanje težine i mekani kako bi se dobila lijepa tekstura.
Debljina dezena je dizajnirana duboka stimulacija pritiska dodira koja je dobro cijenjena terapijska metoda koja potiče točke pritiska na tijelo povezane s poboljšanim spavanjem, raspoloženjem i opuštanjem.

Hot Tags: ponderisane deke za odrasle s anksioznošću, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni osobama

Upit

You Might Also Like