Uputstva za ponderirano ćebe

Uputstva za ponderirano ćebe

Šta je odmjereno ćebe? Ponderirano pokrivač je deka koja je teža od vašeg standardnog pokrivača. Ponderirano prekrivač pruža pritisak i senzorički unos za osobe s autizmom i drugim poremećajima. Može se koristiti kao sredstvo za smirenje ili za san. Pritisak na pokrivač osigurava ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Šta je odmjereno ćebe?

Ponderirano pokrivač je deka koja je teža od vašeg standardnog pokrivača. Ponderirano prekrivač pruža pritisak i senzorički unos za osobe s autizmom i drugim poremećajima. Može se koristiti kao sredstvo za smirenje ili za san. Pritisak na pokrivač daje proprioceptivni unos u mozak i oslobađa hormon zvan serotonin koji je smirujuća hemikalija u tijelu. Težak pokrivač smiruje i opušta osobu slično načinu zagrljaja.

Šta može učiniti naša ponderirana deka?

Naši ponderirani deke pomažu vam da regulirate normalan način spavanja, kao i smirivanje anksioznosti i stresa. Nisu samo efikasni uteženi deke od senzorne robe, već su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i marljivom pažnjom. Uz najviši stupanj izrade, Senzorna roba jedinstven dizajn održava vagane deke modernim, prihvatljivim i još uvijek terapijskim. Nudi dvije mogućnosti punjenja, plastične kuglice ili staklene kuglice, težina ponderiranog pokrivača ravnomjerno je raspoređena u prošivanom materijalu skrivenom unutar materijala po vašem izboru gdje ga niko ne može vidjeti. Oni su sigurni za pranje i sušenje. Također, izrađeni će prekrivači Senzoričke robe napravljeni da potraju, ali nudimo najpovoljnije ponderirane ćebence, samo u slučaju da vi i vaša obitelj želite NOVO!

Možemo li prilagoditi ponderirano ćebe?

Svako ponderirano pokrivač izrađuje se ručno nakon narudžbe i možete birati između širokog spektra kombinacija boja i uzoraka, čineći vaše ponderirano ćebe odgovara vama i vašoj osobnosti. I ne samo to, već morate birati težinu i materijal za punjenje. Također, ako postoji boja i / ili uzorak koji želite da upotrebimo, ali ne vidite, samo nas obavijestite, a mi ćemo se potruditi da vašu narudžbu ispunimo upravo onako kako vi želite. To čini prilagođene deke Senzoričke robe u potpunosti prilagođenim.

opis proizvoda

ime proizvoda

uputstva s ponderiranim pokrivačem

Tkanina izvana

Minky / Pamuk

Punjenje iznutra

100% netoksične staklene pelete homo homo prirodnog kvaliteta

Dizajn

Jednobojne boje i štampano / prilagođeno

Veličina

30 * 40; 36 * 48; 41 * 56; 41 * 60

Boja

Prilagođena boja

Težina

5/7/10/15 LBS

Logo

Prihvatite prilagođeni logotip

Pakovanje

PE torba / PVC ručka torba / Prilagođena torba i kutija

Uzorak

2-5 radnih dana; naplata će se vratiti nakon slanja narudžbe

Prevoz

FAQ

P: Da li ste trgovačko društvo ili proizvođač?
O: Mi smo fabrika.
P: Koliko vremena je vaša isporuka?
O: Općenito je 5-10 dana ako je roba na zalihama. Ili je 15-30 dana ako roba nema na zalihama, to je prema količini.
P: Gdje se nalazi vaša tvornica? Kako mogu da posetim tamo?
O: Naša tvornica nalazi se u Hangzhouu, provinciji Zhejiang, Kina. Svi naši klijenti, iz zemlje ili inostranstva, srdačno su dobrodošli da nas posjete!
P. Možete li napraviti OEM ili ODM uslugu?
O: -Da. Radimo na OEM porudžbinama. Što znači veličina, materijal, količina, dizajn, rješenje za pakiranje itd. Ovisit će o vašim zahtjevima; a vaš logo će biti prilagođen našim proizvodima.
P.Šta je MOQ za vašu proizvodnju?
SVEDOK MARKOVIĆ - ODGOVOR: MOQ zavisi od vašeg zahteva za bojom, veličinom, materijalom i tako dalje. Za neke normalne stavke MOQ je 50.

Kontaktiraj nas

Hangzhou FY Textile Digital Printing Co, Ltd

Dodati: Soba 1202A, Zgrada C Bodi Centar, Grad Ningwei, Okrug Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

Kontaktirajte nas: Grace Ye

Tel: + 86-571-88919810

Fax: + 86-571-88919810

Mobitel: + 86-15058136837

E-mail: bruce@hzfengyin.com

Web stranica : http: //www.hzfytextile.com/


Hot Tags: uputstva s ponderiranim pokrivačem, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni osobama

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti