Uznemirena tjeskoba od nesanice

Uznemirena tjeskoba od nesanice

Uznemirena deka nesanica anksioznost Detalji o proizvodu: Odmereni prekrivač pruža pritisak i senzorni unos za osobe s autizmom i drugim poremećajima. Može se koristiti kao sredstvo za smirenje ili za san. Pritisak na ćebe pruža proprioceptivni unos u mozak i oslobađa hormon ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu


teška deka nesanica anksioznost


Detalji proizvoda:


1.Item

Izmjereni pokrivač unutarnji za savršen za opuštanje, spavanje brže i bolje smanjenje stresa i anksioznosti autizam

2.Premijum Materijal

vagani unutrašnji sloj izrađen je od 100% visokokvalitetnog pamuka s obje strane, a napunjeni punjenje je izdržljiv, hipoalergen, bez mirisa i netoksičan, ove pelete veličine pijeska su guste da bi dodale težinu i mekane kako bi se postigla lijepa tekstura ponderiranim pokrivač.

3.Pravne težine i veličine

prema istraživanjima, ponderirani pokrivač trebao bi biti 7% -12% vaše tjelesne težine kako bi se opuštao nervni sistem i pomogao vam da brže zaspite. Ova odrasla prekrivača ćeka teži 6,8 kg, što je savršena težina za pojedince od oko 100 do 150 kilograma. Dimenzije su 60 x 80 inča (150 cm x 200 cm), savršene veličine za zagrljaj leđa noću, a može se koristiti i dok čitate, opuštate se ili meditirate.

4. Održavanje

ovaj ponderirani unutrašnji sloj se može prati u stroju (temperatura vode ispod 86 ℉) na niskom, nježnom podešavanju, blag deterdžent bez izbjeljivanja, a zatim se osuši na zraku. Preporučuje se kupovina uklonjivog prekrivača za prekrivanje kojim se povećava radni vijek.

5.Size

60 * 80 '' ili prilagođeno

5.Feature

Opuštanje zaspati brže i bolje smanjuje stres anksioznost

6.Koristite

Dom, hotel, bolnica, škola

7.MOQ

Dostupno je 200 PCS korisničkih logotipa

8.Certifikati

Oeko-Tex, SGS ISO 9001


Ponderirano ćebe osigurava pritisak i senzorički unos kod osoba sa autizmom i drugim poremećajima. Može se koristiti kao sredstvo za smirenje ili za san. Pritisak na ćebe pruža proprioceptivni unos u mozak i oslobađa hormon zvan serotonin koji je smirujuća hemikalija u tijelu. Konstruisani su prekriveni deke da čine 7-12% vaše tjelesne težine za opuštanje živčanog sustava simulirajući osjećaj zadržani ili zagrljeni.


Hot Tags: ponderirana deka nesanice anksioznost, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti