Ponderirano pokrivač za tjeskobu

Ponderirano pokrivač za tjeskobu

Odmjereni ćebad izrađen je da čini 7-12% vaše tjelesne težine za opuštanje živčanog sustava simulirajući osjećaj zadržavanja ili zagrljaja. To povećava nivo serotonina i melatonina i smanjuje nivo kortizola - poboljšavajući vaše raspoloženje i istovremeno promovirajući miran san. Sve bez da ikada napunite recept.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1.png

Odmjereni ćebad izrađen je da čini 7-12% vaše tjelesne težine za opuštanje živčanog sustava simulirajući osjećaj zadržavanja ili zagrljaja.

To povećava nivo serotonina i melatonina i smanjuje nivo kortizola - poboljšavajući vaše raspoloženje i istovremeno promovirajući miran san. Sve bez da ikada napunite recept.opis proizvodavagana deka (16)vagana deka (17)vagana deka (15)


FAQ:

1.Kako mogu da naručim od vas?
Molim vas da nam kažete vaš upit i zahtjev, poput težine, veličine, količine itd., Možemo vam pomoći u svemu koliko je to moguće u skladu s vašim zahtjevom. Iskreno vam dobrodošli da posjetite našu tvornicu.

2.Mogu li dobiti jeftiniju cijenu?
Da, ako je količina dovoljna za jednu narudžbu, dobit ćete popust, a tu je i dodatno popust na prodaju svakog tromjesečja.

3. Mogu li dobiti neke uzorke prije skupne narudžbe?
Obično se traži naknada za uzorke, koja se refundira kada podnesete skupni nalog.

4. Koliko je vremena potrebno za uzorak?
Ako se radi o sadašnjim uzorcima, mogu se odmah poslati; ako su dizajnirani uzorci, treba nam 7 dana da napravimo takve uzorke.

5. Možemo li staviti naljepnicu na vaše proizvode?
Da, pošaljite nam dizajn etiketa ili naljepnice.-------------------------------------------------- -----------------------

E: jenny@hzfengyin.com

P: + 86-18757293155


Hot Tags: ponderirano ćebe za anksioznost, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni osobama

Upit

You Might Also Like