Doba tegobe

Doba tegobe

Fabrički luksuzan plastični poligon za gravitaciju težine prekriveni tegovima su konstruirani da budu 7-12% tvoje težine da opuste nervni sistem tako što će simulirati osjećaj držanjem ili zagrljena. Povećava se serotonina i nivo melatina i smanjuje nivoe kortizzola...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Tetista deka daje pritisak i senzorne ulazne osobe sa autizma i drugim poremećajima. Može se koristiti kao sredstvo za umirivanje ili za spavanje. Pritisak ćebeta pruža spropriocetivne unose u mozak i oslobađa hormon koji se zove serotonina, što je umirujuća kemikalija u telu. Ćebe se smiruje i opušta osobu koja je slična načinu zagrljaja.

Ćebe sa tegovima je teže od obične deke, obično 10% težine korisnika telesne težine. Istraživanje je pokazalo da je optereæeno ćebe može obezbijediti pozitivne ishode za ljude s širokim različitim poremećajima i uslovima, poput: nesanice, autizma, ADHD ili drugih poremećaja.


 Mi smo najprofesionalniji dobavljac u Alibaba, dobra cena, stabilno vreme proizvodnje.


———————— Opis proizvoda ————————

 详情图-s.jpgSa više od 7 godina profesionalnog iskustva, naša tezina je sa prefektom tehnike. Kvalitet je prvoklasan nivo. Tegove su ravnomjerno raspoređenih, daje ti luksuzno iskustvo spavanja.


Opis"Tvornica direktnog tjeskobe za odrasle"
Materijal100% pamuk
PakujeP torba/PO torba/PVC torba/box/karton
Dostava20-30Dana
MOQ300 PCS po dizajnu

1e22066eaedea1948f09496511eb8b8.png———————— Naša fabrika ————————

 Factory direct luxury plastic poly pellet gravity weighted blanket

Paket:


 


 


                      

Hot Tags: doba tegobe, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like