Razna štampa po mjeri

Razna štampa po mjeri

Rayon Crepe Fabric tkanina nalik tkanini ima elegantne utore za hrskav, brušen oblik. Ova Krepska tkanina izrađena je od drvne pulpe u obliku pročišćenog celuloznog vlakna. Celuloza se pretvara u rastvorljivi spoj, koji se zatim rastvara i ubacuje u spinneret kako bi se dobio novi ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Računarska tkanina po mjeri


Rayon Crepe Fabric ima elegantne žljebove za hrskav, brušen oblik. Ova Krepska tkanina izrađena je od drvne pulpe u obliku pročišćenog celuloznog vlakna. Celuloza se pretvara u rastvorljivi spoj, koji se zatim rastvara i ubacuje u spinneret kako bi se formirala nova rafinirana vlakna. Ova vlakna su ispletena uskim zavojem u potki, osnovice ili oboje. Rayon Crepe ima veću podršku od običnih Rayon materijala, ali je mekši od ostalih Crepe Fabrics. S prekrasnom draperom i izdržljivošću trajanja, Rayon Crepe Fabric idealna je za ljetne haljine, tunike i večernju odjeću.Ako želite ući u digitalni tisak na tkaninu, tada ste pronašli pravu kompaniju za štampanje tkanina. Vaši dizajni su u sigurnim rukama, naši tehničari imaju duboko iskustvo u digitalnom štampanju tkanina osiguravajući da svaki komad bude vrhunski. Naši štampači na tkaninama štampaju tokom cijele sedmice, tako da možete brzo ispisati vlastitu tkaninu, bez ikakvog minimalnog naloga.
Custom Printing-5.jpg
Napravimo naporan posao kako biste se mogli isključivo usredotočiti na dizajn. Tu smo da sve učinimo što jednostavnijim za vas, tako da je jednostavno rukovanje prilagođenom tiskanom tkaninom jednostavno.

Hot Tags: rajonska tkanina po mjeri, tiskana, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti