Čisto svilena krpa od digitalnog tiska

Čisto svilena krpa od digitalnog tiska

Udobna dizajnirana viskozna viskoza po mjeri za ljeto
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kolor karte i uzorci
  Možemo vam ponuditi besplatno   Sheme boja i uzorci veličine dlana (oko 10cm x 10cm) u jednoj ili dve boje. (Molimo Vas obratite pažnju da se boje šalju nasumično, na osnovu inventara naših uzoraka). A samo trebate da platite troškove slanja. Za uzorke veće veličine ili označenih boja, moramo primijeniti dodatnu doplatu. Za više detalja, kontaktirajte nas putem e-maila.

Hromatična A berba :

Određene boje su podložne naravi. Fotografije i u naravi imale bi malu kromatsku aberaciju kao fotografsku   oprema , okruženje i displej. A temperatura zraka, napon, boja mogli bi upotrijebiti boje svilene tkanine kad umiru. Tako će i različiti proizvodi iz serije imati malo c hromatske aberacije . Obećavamo da sve vaše boje svilene tkanine neće imati c hromatsku aberaciju prilikom narudžbe odjednom, ako preuzmete robu al puta ne možemo obećati da je boja 100% skladna .

PokažiTkanina za digitalni ispis Fabric.jpg

Kontaktirajte nas kako biste dobili najcrnje dizajne Dvije tvornice u Hangzhouu, Kina, usredotočite se na DIGITALNU ŠTAMPU. VRLO ste dobrodošli da nas posjetite !!! Sve fotografije snimamo sami, jednostavno, ali stvarno Sve što želite napraviti s prilagođenim tkaninama Digitalni ispis pomaže vam da završite

Hot Tags: digitalna štampana čista svilena krpa, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like