Kineska tkanina od svile

Kineska tkanina od svile

Naša prednost 1.Profesionalni dizajnerski tim: Imamo jak tim od više od 10 dizajnera koji su iskusni i marljivi, a spremni su udovoljiti svim zahtevima klijenata tokom procesa dizajniranja i izrade uzoraka. Vjerujemo da su klijenti uvijek na prvom mjestu. 2.Ova sposobnost izrade: Naš ekran ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu


silk 详细.png Naša prednost

1.Profesionalni tim za projektovanje: Imamo jak tim od više od 10 dizajnera koji su iskusni i naporni, a spremni su udovoljiti svim zahtjevima klijenata tokom procesa dizajniranja i izrade uzoraka. Vjerujemo da su klijenti uvijek na prvom mjestu.

2.Naše mogućnosti proizvodnje: Naša fabrika sitotiska može ispisati više od 2 000 000 metara godišnje; osim toga, imamo fabriku digitalnog tiska i surađivali smo u tvornici za završnu proizvodnju bojanja; a naš ručno valjani tim za hemiranje gradi vješti radnici koji su iskusni u izradi tradicionalnih umjetničkih djela vezanja više od 15 godina.

3. Brz odgovor i komunikacija: učinkovitost proizvodnih narudžbi mora imati dobro poznavanje tehnologije 、 svaki detalj proizvoda i bolju suradnju. Naši djelatnici odjela prodaje su dobro iskusni i dobri u rješavanju potencijalnih problema. Značajno poboljšao kvalitet proizvoda i skratio postupak naručivanja.

4.Strict QC sistem: preziramo da samo jurimo za profitom, „High-quality“ je naša obaveza. Cilj nam je omogućiti da svaki komad proizvoda u rukama kupaca bude najbolji.

Zahvaljujući klijentima velike potražnje, neprekidno se trudimo da se usavršavamo u procesu izrade sirarskih zanatskih i bojnih radova, ugradili smo profesionalni QC sistem u svaki proces izrade proizvoda.

5.Hot Oznake: svilena haljina od satena, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni.

Kako nas kontaktirati

Hangzhou FY Textile Digital Printing Co, Ltd

Dodati: Soba 1202A, Zgrada C Bodi Centar, Grad Ningwei, Okrug Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

Kontaktirajte nas: Grace Ye

Tel: + 86-571-88919810

Fax: + 86-571-88919810

Mobitel: + 86-1 5058136837

E- mail: bruce@hzfengyin.comHot Tags: kineska svilena tkanina, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like