Štampana viskozna tkanina Rayon

Štampana viskozna tkanina Rayon

štampana viskozna tkanina Postoji dva pomutnja između dva pojma: viskoze i rajona. Viskoza je zapravo vrsta rajona, iako se "viskoza, viskozni rajon" i "rajon" često upotrebljavaju naizmenično. Ono što je počelo kao "umjetna svila" krajem 19. ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

štampana viskozna tkanina


Između dva pojma: Viskoza i Rajon postoji neka zbrka. Viskoza je zapravo vrsta rajona, iako se "viskoza, viskozni rajon" i "rajon" često upotrebljavaju naizmenično.

Ono što je započelo kao "umjetna svila" u kasnom 19. stoljeću, postalo je poznato kao rajona 1924. godine, a naziv "viskoza" poticao je od "viskozne organske tečnosti koja se koristila za proizvodnju rajona i celofana". Imajte na umu da se modal i liocela, zajedno s viskozom, također smatraju vrstama rajona.

Viskoza (Rayon) je nešto slabije snage od pamuka, pa se stoga često koristi za izradu osjetljivije i svjetlije odjeće. Iako lagan i lagan, ovo sintetičko vlakno, poput svih sintetičkih vlakana, ima tendenciju da odbija vodu.

  printed rayon viscose fabric7.jpg

  printed rayon viscose fabric.jpg

  printed rayon viscose fabric.jpg

  printed rayon viscose fabric.jpg

  printed rayon viscose fabricJPG

  printed rayon viscose fabric.JPG

"Krep" je naziv koji se daje tkanini sa zgužvanom ili šljunčanom teksturom, koja se često koristi za bluze i haljine s ljupkim draperom. Riječ crape je engleski oblik francuske riječi crepe .

Viskozni krep . Radi se o biljnoj tkanini koja se obrađuje kako bi dala sjajan osjećaj zbog težine i draperija. Možete postići izgled koji je teško dobiti s prirodnim vlaknima poput pamuka, jer se ne lijepi ispod slojeva i težina ga čini da visi blizu tijela i da se ne skuplja.

Viskoza je obično vrlo meka tkanina, a krep ima očito tkanje i obično se lijepi vrlo lijepo.
 
Ima ipak jedan nedostatak, nedostatak dimenzijske stabilnosti prilikom pranja.


FY digitalni tekstilni co., Ltd. je profesionalni digitalni tisak na raznim tkaninama poput pamuka / liena / svile / viskoze / rajona / svile / poliestera..u niskom MOQ-u.

Sa potpuno opremljenom infrastrukturnom jedinicom, svi naši proizvodi u potpunosti su u skladu sa industrijskim smjernicama.

Nadalje, proizvodimo prilagođene proizvode na temelju različitih specifikacija, koristeći specifične tkanine i odjeću koji odgovaraju osobnosti određenog klijenta.


U 21. veku mi ne prodajemo robu, ono što prodajemo je usluga !!!

Nudimo vam niz izvrsnih usluga.

1. Besplatni uzorak i besplatna analiza uzoraka.

2. 24 sata na mreži i brzi odgovor.

3. Pođite po našu fabriku i vratite se.

4. Desetine tisuća dizajna za koje možete izabrati.

5. Kratko vrijeme isporuke i isporuke.

6. Inspekcija kvaliteta
Svaki zahtjev, slobodno nas kontaktirajteHot Tags: štampana viskozna tkanina, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like