Digitalno štampanje tkanina

Digitalno štampanje tkanina

Viskozna tkanina je dobra supstitucija svilenih tkanina, pošto troškovi svilene tkanine postaju toliko skupi ovih dana. Nalazimo se u Hangžu, pored Keqiao-a, koja je najveće tržište tekstila u Aziji 6 godina iskustva u digitalnom štampanju. Opremljen Mutoh 1618, Vega V3, Vega 7000K Brilijantne boje, kratko vreme isporuke, dobra cena.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Digitalno štampanje tkanina

                                   

                

Tehnologija digitalnog štampanja promijenila je svaku industriju koju je dodirnula. Sada revolucionira modnu industriju nudeći modnim dizajnerima neverovatne nove načine proizvodnje svojih tkanina.


Prednosti digitalnog štampanja tkanina

1. Superiorni kvalitet štampe

Štampanje digitalnih tkanina daje izvanredan nivo jasnoće i boje. U kombinaciji sa praktično neograničenim opcijama boja i dizajna, završni štampani materijal će premašiti vaša očekivanja u poređenju sa tradicionalnim metodama štampanja materijala. Zato će mnogi od najvećih svetskih modnih marki samo štampati svoje tkanine u digitalnoj štampi.

2. Brži preokret

Imajući jedinstveni dizajn odštampan po izboru tkanine, može doći do osam sedmica da bi vidjeli rezultate. I, ako niste sretni, ciklus počinje opet. Ovo ne samo troši dragocjeno vreme i novac, već ograničava kreativnost modnog dizajnera. Tehnologija digitalnog štampanja menja sve. U većini slučajeva, digitalni tekstilni štampač može da odštampa vaše dizajne na istim tkaninama koje obično štampate na štampu, ali dostavljaju se u roku od sedam radnih dana. Samo zamislite kako bi ovo brzo vreme isporuke moglo promijeniti način na koji poslujete.

3. Dizajn bez granica

Zamislite da napravite sliku ili crtanje i postanu deo vašeg tkanog dizajna. Kada odlučite da digitalno štampate svoje materijale, vaši dizajnirani izbori su neograničeni. Obrišite tradicionalne obrasce uz stvarnu fotografiju. Uključite čvrste boje, obrasce i mješavine koristeći što više boja koje želite. Sve što možete dizajnirati na računaru možete štampati na svojim tkaninama, pružajući modnim dizajnerima odličan novi alat .

4. Štampaj virtuelno svaki tip tkanine

HY digitalni tekstil ima rešenje za digitalno štampanje za gotovo bilo koji tip materijala. Od poliestera i mešavine do prirodnih vlakana kao što su svila, pamuk, platno, vuna i rajon. Bez obzira na vrstu tkanine koju želite da proizvedete, HY digitalni tekstilni materijal poseduje rešenje za digitalno štampanje tkanina kako bi osigurala ispunjavanje vaše kreativne vizije i očekivanja.

PS Mora postojati testni test za mešanje tkanine, neke smjese teško se štampaju.

  • Osnovnu tkaninu možete dati sopstvenim.

  • Takođe možemo pomoći u kupovini najkvalitetnijeg tkanina na tržištu.Nemam dizajn?

Nema problema!!!

Hiljade različitih dizajna po vašem izboru

-1

KONTAKTIRAJ NAS

da dobijete najnovije dizajn !!!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------

Imam svoje projekte?

Nema problema!!!

Možemo da odštampamo vaše prilagođene dizajne !!!

PS

Ista veličina po zahtevu

  • Bolje u 300 dpi, niže od 150 dpi

  • CMYK režim boja

  • Tiff / psd / ai / eps / pdf / jpg format je dobrodošao

  • Možete nam poslati datoteku preko Dropbox / Wetransfer / Google Drive

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -

Imam samo haljinu?

Nema problema!!!

Možemo napraviti digitalni fajl sa obezbeđenim haljinom.

  • U raznim displejima i sofwares-ima će biti razlike u bojama.

  • Molimo Vas da nam dostavite boju Pantone ili Sample u skladu sa bojama.

Imamo tim za izmjenu boja da podesite najbolje boje!

Još više pitanja, samo nas upitajte !!!

2


Hot Tags: digitalna štampa, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti