Designing My Own Face Masks

1. ELATIČNA TRAKA ZA UHO I ISJEČAK ZA NOS M-OBLIKA : Elastični traka za uho i isječak M oblika nosa dizajnirani su tako da odgovaraju kontinu lica. Naušnice sa obe strane su simetrične. Sve se lako nosi. 2. Stretch Poliester TKANINA: Spolja je u Stretch Poliesteru . Mekan je i udoban. Maska za usta...
Chat Sada

Detalji o proizvodu1.ELATIČNI TRAKA ZA UHO I KLIP ZA NOS M OBLIKA: Elastični traka za uho i klip za nos oblika M dizajnirani su tako da odgovaraju vašoj kontinu lica. Naušnice sa obe strane su simetrične. Sve se lako nosi.


2.Rastezanje poliestera TKANINA:Spolja je uRastegnuti poliester. Mekan je i udoban. Maska za usta je vrlo naporna da se nosi. Tkanina je oprana, može se više koristiti i može se koristiti u cijeloj godini.

 CA4612KY-1CA4612KY-1


 3.ŠIROKA PRIMJENA: Primjena maske za lice je široka. Maska za usta je idealna za žene i muškarce. Također je pogodan za putovanja, sport, vrt i kućne poslove.

 KY-详情-尺码KY-详情-尺码

4.OTOPLJENI FILTER: Petoslojni filter mogao bi spriječiti prašinu, alergije, zagađenje, pepeo, ispušne gasove vozila, pasivno pušenje itd. Petoslojni filter je rastopljena tkanina koja je antiviralna supstanca u medicini. Bolje da menjate filter 3-4 puta nedeljno.


 detail3

KY-详情

5.STILSKI DIZAJN: Vanjski dizajn je u digitalnoj štampariji. To je stilski i osobnost. To bi mogao biti najbolji izbor kao poklon za vašu porodicu, prijatelje, ljubavnike za rođendane, Valentinovo, Dan majki, Dan očeva, Božić, Dan zahvalnosti i druge značajne dane.

YSF0273KY

ALG0225KY


Hot Tags: Dizajniranje My Own Face Masks, China, manufacturers, suppliers, factory, wholesale, customized

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti